ONZE BETAALMETHODEN

Serenomed  laat de betalingsafhandeling van bestellingen over aan onze betaling provider Sisow. Zij is een innovatieve, internationaal opererende aanbieder van betaaloplossingen voor bedrijven en organisaties die diensten en producten op afstand verkopen.

De betaaloplossingen van Sisow waarborgen dat een betaling veilig, snel en correct online wordt verwerkt, vanaf het moment dat een klant de bestelling wil betalen tot het moment dat het geld wordt bijgeschreven op de rekening van de webwinkelier en de transactie correct wordt verwerkt in de financiële administratie. Dit maakt Sisow een cruciale schakel in het proces van online bestelling tot online betaling bij Serenomed. Sisow doet de verwerking van al onze betaalmogelijkheden en heeft hiervoor direct contact met alle aangesloten financiële instellingen.

 

Betaalmogelijkheden

Bij Serenomed gaat kopen en betalen veilig en snel. Het betaalproces is volledig geautomatiseerd en de controle op betaling gebeurt door Sisow. Dit betekent dat je betalinggevens nooit aan Serenomed doorgeeft maar aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving van Sisow. De gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen ook niet door Serenomed worden gelezen of anderzins worden achterhaald. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

- iDEAL

- Sisow OverBoeking